سودا مزاجی - An Overview
سودا مزاجی - An Overview
Blog Article
سلام وقت بخیر.من بلغم بدنم ب شدت زیاده. طوری که تک تک اعضای بدنمو فرا گرفته.وارد خونمم شده ب مقدار خیلی زیاد…..برای رفع این بلغم شدید باید چیکار کنم؟
۷ جلسه بادکش به پاکسازی خون از بلغم کمک فراوانی خواهد کرد و انواع درد و رنج ناشی از تجمع بلغم را از بین می برد. همچنین در ناحیه ای که احساس درد زیادی می کنید، می توانید با ماساژ روغن گرم به جریان انداختن بلغم را در آن محدوده، محدود کنید.
دارویی پیشنهاد میکنید برای سردی شدید معده و کبد گرم،غلبه بلغم
صبحانه یکی از وعده های مهم غذایی می باشد که نه تنها در سلامتی بلکه در بهبود کارایی بدن و متابولیسم و درمان بلغم تأثیرات مثبت جدی دارد و در نتیجه منجر به کاهش وزن سریع می شود. برای مزاج بلغمی مصرف برخی از وعده ها در صبحانه می تواند باعث بهبود عملکرد بدن و سلامتی شود.
مجله پزشکی درمانکده / لیست مقالات روش زندگی سالم / غلبه بلغم چیست و راههای درمان آن کدامند؟
در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.
اگر سوالی درباره مزاج سودا و یا مشکلات سوداوی دارید در read more زیر همین پست بپرسید.
سلام و خسته نباشید.من تمامی موارد بالا را دارم .از جمله از خواب سیر نمیشم بهمین خاطر شغلم رو از دست دادم و قتی بیدار میشم انگار اصلا نخوابیدم.سینوزیت دارم.افسردگی دارم.بد خلقم.بد درد دارم .بعد از بیدار شدن نیم ساعت پشت فرمون دوم نمیارم و دست پاهام بی حس میشه.
باسلام دوست گرامی، خیر هرگز طبع بلغمی ( حتی ازدیاد آن) باعث دردهای این گونه نمی شود . نیاز است با مراجعه به پزشک به صورت صحیح به درمان خود بپردازید.
خانه/طب سنتی و مکمل/اخلاط چهارگانه و تشخیص مزاج/علت غلبه سودا و روش درمان سریع و متفاوت آن به زبان ساده علت غلبه سودا و روش درمان سریع و متفاوت آن به زبان ساده
سلام خسته نباشید، علائمی چون خستگی زودرس درد مفاصل در ساق پاها و آرنج و ساعد دستها موقع کار طولانی کمی خلط در گلو مخصوصا صبح ها رو دارم لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم
– مثل مصرف فست فود مواد غذایی بسته بندی شده فریز شده و مانده حاوی نگهدارنده و … مصرف بی رویه مواد غذایی که طبع سرد و خشکی دارند مانند بادمجان عدس گوشت گاو و گوساله قهوه و نسکافه. سوء مزاج سودا باعث بروز چه مشکلاتی می شود؟
مزاج سوداوی چیست؛ رژیم غذایی برای مزاج سوداوی (سرد و خشک)
شوید، ترخون، جعفری، ریحان، مرزه، نعناع، شنبلیله، تره و کرفس